Derin bir kapta sıvı yağ, şeker, kakao ve vanilyayı karıştırın yumurtaları ekleyip mikser ile çırpın. Daha sonra un ve kabartma tozunu ilave edip hamur elinize hafif yapışacak bir hal alana kadar karıştırın ve buz dolabında üç saat kadar beklemeye alın. Fırını 160 derecede ısıtıp tepsiye yağlı kâğıt serin. Bir tepsiye pudra şekeri koyun ve hamurdan ufak toplar alıp elinizde yuvarlayın ama kesinlikle üzerinden bastırmayın daha sonra pudra şekeri bulunan tepsiye atın ve her tarafına pudra şekeri bulaşacak şekilde tepsiyi sallayın, pudra şekerine bulanmış kurabiyeleri tepsiye dizin.
Hamur elinize yapışabilir bu durumda elinizi hafif ıslatabilir ya da biraz un ilavesinde bulunabilirsiniz. Önceden ısıtmış olduğunuz fırında 12-13 dakika pişirin daha fazla pişirmeniz halinde sertleşip kuruyabilirler.
Afiyet olsun.